Wij zijn 6 dagen in de week geopend. Moby Dick staat niet alleen bekend om het overheerlijke, koude bier maar ook om de keuken. Kok Carlo heeft voor iedereen wat op de kaart staan. Er wordt altijd gesnakt naar de zelfgemaakte saté. Onder het kopje ''menukaart'' kunt u de gehele menukaart bekijken.

 

Naast de bar en keuken hebben wij nog allerlei andere faciliteiten. Wij hebben een heerlijk zwembad voor ons terras waarvan u gebruik kunt maken. Wij hebben  live voetbal op grootscherm en in de wintermaanden is er twee keer in de week kaarten.

 

Het gehele jaar hebben wij twee biljarts tot uw beschikking. Tegen een vergoeding van € 3,- per uur, kunt u hiervan gebruik maken. Wij raden u wel aan om van te voren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

 

Bij het eetcafé bevinden zich ook appartementen die te huur zijn. In een nauwe samenwerking probeert Moby Dick  het iedereen naar zijn/haat zin te maken. De appartementen zijn in beheer van Verblijf aan de Costa. Hen kunt u vinden op Facebook.

Het team bestaat uit Carlo, Netty & Raymond. Zij staan elke dag weer graag klaar voor u. U kunt de openingstijden vinden onder het kopje.